Redactie

 

Max Schmermbeck (redacteur/ hoofdredacteur)

Max is derdejaarsstudent Media en cultuur en de hoofdredacteur van het tijdschrift. Max is geïnteresseerd in media, journalistiek en filosofie. Ooit hoopt hij door te breken als buikdanser, maar als dit niet lukt is filosofiedocent voor Max een prima plan B.

Roel Teeuwen (redacteur/co-hoofdredacteur/webredacteur)

Roel Teeuwen is eerstejaars Media en Cultuurstudent met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met muziek. Zelf speelt hij al langer dan een decennium gitaar en vermaakt hier graag mensen mee. Verder kan je altijd bij hem terecht met slechte woordgrappen en zijn spellingsfouten het verschrikkelijkste wat er is. Samen met Max neemt hij de rol van hoofdredacteur op zich om alles in het gareel te houden.

Anne van Aartrijk (redacteur/ secretaris)

Hoi! Mijn naam is Anne van Aartrijk. Ik ben achttien jaar en eerstejaars Media- en cultuurstudent. Sinds oktober ben ik onderdeel van de redactie van BLIK als secretaris. De reden dat ik bij de redactie ben gegaan is dat het me interessant leek om me, naast creatief schrijven, ook met wat serieuzere en inhoudelijkere teksten bezig te houden. Daarnaast wilde ik graag ervaring als redacteur opdoen. Verder wens ik je alvast veel plezier bij het lezen van BLIK!

David ten Cate (redacteur/ penningmeester)

David is eerstejaarsstudent Media en cultuur, maar ook tweedejaarsstudent Geschiedenis. Die combinatie gaat niet altijd van een leien dakje, wat terug te zien is in de grote haast waarmee hij van de ene naar de andere campus kan racen op een gewone werkdag. David heeft een voorliefde voor Europa en een uitgesproken mening, waar menigeen niet aan zal ontkomen. Het is niet duidelijk of dit gezien kan worden als een zegen of een vloek… maar bij BLIK wordt zijn mening gelukkig altijd gehoord, dus is David er helemaal thuis.

Saf Vermeule (redacteur/ vormgever)

Hee! Ik ben Saf en sinds september onderdeel van de redactie en vormgever bij BLIK. Ik ben 20 jaar en ook eerstejaars van de studie Media en Cultuur. Leuk aan BLIK vind ik dat we met de redactie een nieuwe blik (haha) voor ogen hebben voor dit tijdschrift en langzamerhand worden we veel meer dan slechts een tijdschrift. Blijf op de hoogte!

Noa Mes (redacteur/ PR-functionaris)

Hi! Ik ben Noa en ik zit in mijn tweede jaar van Media en cultuur. Sinds februari ben ik aangesloten bij de BLIK redactie als PR-functionaris. Dit leek mij de perfecte manier om wat meer praktische ervaring op te doen naast mijn studie en ik ben erg enthousiast over de manier waarop BLIK een podium biedt voor studenten om hun papers en ideeën te delen. Samen met de rest van de redactie ben ik hard aan het werk om een mooi, nieuw nummer te maken en ik hoop dat iedereen die deze BLIK leest hier net zo enthousiast over is als wij.