Redactie

David ten Cate - Chief Editor and Treasurer


David…

Dominique de Wilde - Secretary and Web Editor

Dominique is een derdejaars Media en Cultuur student die zich in september 2019 bij de redactie van BLIK toevoegde. Binnen haar studie Media en Cultuur heeft zij voor het verdiepingspakket ‘comparative media studies’ gekozen omdat ze het belangrijk vind om haar kennis breed te ontwikkelen. Dominique is voornamelijk geïnteresseerd in de sociologische en antropologische aspecten van Media en cultuur en is hiernaast ook erg geïnteresseerd in filosofie en psychologie en hoe al deze vakgebieden anderen kunnen ondersteunen. Binnen de redactie van BLIK vervult Dominique de rol van secretaris. Ook heeft zij recentelijk de rol van ‘webeditor’ op zich genomen. 

Tawny Sleebos - Public Relations (PR)

Tawny is een tweedejaars Media and Culture student en is sinds oktober 2020 een lid van de redactie van BLIK. Haar huidige onderzoeksinteresse, wat vaak verandert, is gericht op Aziatische representatie en identiteit in media. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en leert ze graag nieuwe talen. Momenteel studeert ze Koreaans, hoewel haar eerder geleerde talen waarschijnlijk ook wat aandacht zouden willen. Binnen de redactie van BLIK vervult Tawny de rol van PR.

Macy Hohenleitner - International Officer

Macy is een internationale, tweedejaars Media and Culture student, die ook deelneemt aan het Humanities Honours Programme. Macy is hierbinnen voornamelijk geïnteresseerd in performance studies en cultural theory. En daarnaast houd zij er natuurlijk ook van om essays te lezen en bewerken. Macy voegde zich in oktober 2020 bij de redactie van BLIK en is hierbij de eerste international ooit in de redactie. Zij heeft de taak van ‘International Officer’ en begeleid hierbij de internationalisering van BLIK. “Macy ook zit in op Nederlandse les en hoopt vloeiend Nederlands te leren!” 

Roos Thomassen - Head of Graphic Design

Noortje Scheurs - Editor

Noortje…