Nieuws

When September Ends…

Beste BLIK-lezers en vrienden,

In lijn met het veelgeprezen nummer van Green Day (september was traag voor ons), is ons redactieteam weer in volle gang: essays bewerken, nieuwe leden en content zoeken, en een beetje klauteren om 14.3 zo snel mogelijk de deur uit te krijgen voor onze geweldige abonnees.*

Ons team bestaat momenteel uit vier Media en Cultuur studenten – hoewel we ook verlangen naar studenten Muziekwetenschap – 3 terugkerende en 1 toetredende. Tawny Sleebos als hoofdredacteur, Macy Hohenleitner als PR, Roos Thomassen als hoofd Grafisch Ontwerp en Henna Kanerva als secretaris. We hebben ons kantoor aan de Munstraat herovert en zijn optimistisch in onze groepsdynamiek en toewijding bij het nastreven van goed samengestelde tijdschrift edities. Daarnaast streven we ernaar om even gerenommeerde inhoud te bieden in onze andere inspanningen, zoals podcasts en recensies. We kijken in ieder geval allemaal uit naar weer een nieuw jaar van BLIK.

We hopen dat je een plezierige tijd hebt gehad om mensen vaker persoonlijk te ontmoeten (als dit je voorkeur heeft natuurlijk), en wensen je graag een goed nieuw academisch jaar. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Naar overgangen en veranderingen, in al hun vormen.

Met vriendelijke groet, en met veel zorg,
Het redactieteam van BLIK

*Een opmerking over 14,3…
We zijn ons bewust van de vertraging en zijn continu bezig met het afronden van onze laatste editie van het academiejaar 2020-21, 14.3. Helaas voor ons moest onze grafisch ontwerper een stap terug doen. Dus onze strijd om de editie uit te zenden. Gelukkig heeft de broer van Tawny, onze superhoofdredacteur, het (nieuwe) grafische ontwerp voor 14.3 voltooid. We hopen de editie eind oktober te kunnen versturen.

Reacties uitgeschakeld voor When September Ends…