Volume #1

BLIK #1.0

BLIK #1.0 verscheen in juni 2007. De vele artikelen in dit nummer zijn allemaal in meer of mindere maten bezig met de misleiding en verleiding van het beeld. Voor deze uitgave hebben we dan ook geprobeerd niet alleen qua artikelen dit thema door te laten dringen, maar ook in de layout – die door maar liefst vier illustratoren is gemaakt – een creatief uitdagend beeld te creëren.

BLIK #1.1

Blik1_1

De maart 2008 uitgave van BLIK vormde een samenwerkingsverband met het student magazine van University College Utrecht The Boomerang. In een eenmalige gelimiteerde editie van BLOOM werden de ogenschijnlijk contrasterende sferen van academici en journalistiek samengebracht. Dit resulteerde in een eclectische verzameling van artikelen variërend van een …

BLIK #1.2

Dit samenwerkingsverband tussen VOOYS, tijdschrift voor letteren, en BLIK, tijdschrift voor audiovisuele cultuur, leverde een 128 pagina’s dikke editie Woord/Beeld op. Uiteenlopende artikelen en interviews met Shalom Auslander en Craig Thompson maken dit nummer tot één van ons meest gevarieerde uitgaven.