Volume #0

BLIK #0.0

 
Het nulnummer van BLIK verscheen in september 2005 als promotiemiddel voor het nieuwe tijdschrift en werd uitgedeeld onder de toenmalige eerstejaars van de studies Theater- Film- en Televisiewetenschap en Communicatie- en Informatiewetenschappen. Het nulnummer kwam tot stand met financiële steun van het IMR, het OGC en studievereniging AKT.

BLIK #0.1

Blik0_1

BLIK #0.1 verscheen in juli 2006, met daarin vooral aandacht voor de massalere aspecten van de media: de superheldenfilm, de toekomst van het massamedium televisie, en overdenkingen over voetbal en barend & van dorp met Eggo Müller. BLIK #0.1 kwam tot stand met financiële bijdragen van studievereniging Akt en het U-fonds. 

BLIK #0.2 

BLIK #0.2 verscheen in oktober 2006. Na de relatieve zorgeloosheid van de eerste twee nummers is hier aandacht voor de duisterdere kanten van de media (pedofilie op internet), terwijl tegelijkertijd ook de lichtere kant van die duisternis belicht wordt (de horrorfilm). BLIK #0.2 kwam tot stand met financiële bijdragen van studievereniging AKT en het U-fonds.