Redactie

Tawny Sleebos:
Hoofdredacteur

Tawny is een derdejaars Media and Culture student en neemt deel aan de Humanities Honours Program. Ze is sinds oktober 2020 een lid van de redactie van BLIK. Haar huidige onderzoeksinteresse, die vaak verandert, is gericht op Aziatische representatie en identiteit in media. In haar vrije tijd is ze creatief bezig en leert ze graag nieuwe talen. Momenteel studeert ze Koreaans, hoewel haar eerder geleerde talen waarschijnlijk ook wat aandacht zouden willen. Sinds april 2021 heeft Tawny de rol van Hoofdredacteur overgenomen.

Macy Hohenleitner:
Public Relations (PR)

Macy is een internationale, derdejaars Media and Culture-student, die deelneemt aan het Humanities Honours Programme. Macy is hierbinnen voornamelijk geïnteresseerd in performance studies en cultural theory. Daarnaast houdt zij er natuurlijk ook van om essays te lezen en bewerken. Macy voegde zich in oktober 2020 bij de redactie van BLIK en is hierbij de eerste international ooit in de redactie. Zij heeft de taak van PR. “Macy zit ook op Nederlandse les en hoopt vloeiend Nederlands te leren!”

Roos Thomassen:
Hoofd Grafisch Ontwerp

Roos is tweedejaars student Media en Cultuur en is sinds september 2020 lid van de redactie van BLIK. Ze heeft heel veel interesses op het gebied van media, maar een daarvan is de journalistieke kant. In haar vrije tijd is ze graag ‘kunstzinnig’ en heeft nu breien als creatieve uitlaatklep. Deze creatieve genen komen goed van pas bij het vervullen van de rol van Head of Graphic Design in de redactie van BLIK.

Henna Kanerva:
Secretaris

Henna is derdejaars student Media and Culture en sinds september 2021 lid van de redactie van BLIK. Haar huidige onderzoeksinteresses variëren tussen kritische datastudies en opkomende nieuwe media. Boeken, films en televisie zijn ook een groot deel van hoe Henna haar vrije tijd doorbrengt, de rest van de tijd jogt ze meestal langs de grachten van Utrecht of werkt ze aan haar Nederlandse vaardigheden. Binnen de redactie van BLIK vervult Henna de rol van secretaris.

Hannah Feldmann:
Redacteur

Hannah is een derdejaars student Media and Culture en trad in oktober 2021 toe tot de redactie van BLIK. Naast alles wat met media te maken heeft, heeft ze een passie voor genderstudies en is ze vooral geïnteresseerd in diversiteit, inclusiviteit en representatiekwesties. In de toekomst wil ze deze interesses combineren om redacteur te worden van film- en televisiescripts. Op dit moment worden deze passies, evenals haar liefde voor lezen en schrijven, gekanaliseerd in haar rol als het nieuwste redactielid van BLIK.

David ten Cate:
Penningmeester


David is een Media en cultuuralumnus en een tweedejaars student RMA Media, Art and Performance Studies. Hij is al onderdeel van de BLIK-redactie sinds oktober 2018. Zijn voornaamste interesses in audiovisuele cultuur zijn nieuwe mediafilosofie, kritische theorie, esthetische theorie, en ecomedia. Hij heeft ook een Bachelor in Geschiedenis, een feit dat hij als excuus gebruikt om de ene na de andere politieke discussie in redactievergaderingen aan te zwengelen, zeker als niemand erom vraagt. David is penningmeester van BLIK sinds kort na zijn toetreden tot de redactie, en nam over als hoofdredacteur in maart 2020, met een globale crisis tot gevolg.